



Doors Open 12:45 PM

Group Name	Division	Warm Up Time	Warm Up Zone	Transit to Performer Entry	Ready	Perform
Jesse Bethel HS	PSRA	12:22 PM	Α	12:40 PM	12:50 PM	1:00 PM
Dublin HS JV	PSRA	12:31 PM	В	12:49 PM	12:59 PM	1:09 PM
Cesar Chavez High School	PSRA	12:40 PM	Α	12:58 PM	1:08 PM	1:18 PM
Benicia MS Drumline	PSRA	12:49 PM	В	1:07 PM	1:17 PM	1:27 PM
Bella Vista High School	PSRA	12:58 PM	Α	1:16 PM	1:26 PM	1:36 PM

Break (10 mins) 1:45 PM

Group Name	Division	Warm Up Time	Warm Up Zone	Transit to Performer Entry	Ready	Perform
Mountain View HS	PSA	1:17 PM	В	1:35 PM	1:45 PM	1:55 PM
Franklin HS	PSA	1:26 PM	А	1:44 PM	1:54 PM	2:04 PM
Benicia HS	PSA	1:35 PM	В	1:53 PM	2:03 PM	2:13 PM
Live Oak HS	PSA	1:44 PM	Α	2:02 PM	2:12 PM	2:22 PM
Laguna Creek HS Winter Percussion	PSA	1:53 PM	В	2:11 PM	2:21 PM	2:31 PM
Antelope HS Percussion Ensemble	PSA	2:02 PM	Α	2:20 PM	2:30 PM	2:40 PM

Break (10 mins) 2:49 PM

Group Name	Division	Warm Up Time	Warm Up Zone	Transit to Performer Entry	Ready	Perform
Foothill HS	PSA	2:21 PM	В	2:39 PM	2:49 PM	2:59 PM
Castro Valley HS	PSA	2:30 PM	А	2:48 PM	2:58 PM	3:08 PM
Oak Ridge HS Indoor Percussion	PSA	2:39 PM	В	2:57 PM	3:07 PM	3:17 PM
Saratoga HS A	PSA	2:48 PM	Α	3:06 PM	3:16 PM	3:26 PM
American Canyon HS	PSA	2:57 PM	В	3:15 PM	3:25 PM	3:35 PM
Branham HS	PSA	3:06 PM	Α	3:24 PM	3:34 PM	3:44 PM
West Park HS Panther Indoor Percussion	PSA	3:15 PM	В	3:33 PM	3:43 PM	3:53 PM

Break (58 mins) 4:02 PM

Group Name	Division	Warm Up Time	Warm Up Zone	Transit to Performer Entry	Ready	Perform
The King's Academy	PSCA	4:22 PM	Α	4:40 PM	4:50 PM	5:00 PM
Salinas HS Percussion Ensemble	PSCA	4:31 PM	В	4:49 PM	4:59 PM	5:09 PM

Break (10 mins) 5:18 PM

Group Name	Division	Warm Up Time	Warm Up Zone	Transit to Performer Entry	Ready	Perform
Dublin HS	PSO	4:48 PM	Α	5:08 PM	5:18 PM	5:28 PM
Rodriguez HS	PSO	4:58 PM	В	5:18 PM	5:28 PM	5:38 PM
Granite Bay HS	PSO	5:08 PM	Α	5:28 PM	5:38 PM	5:48 PM
Clovis East HS	PSO	5:18 PM	В	5:38 PM	5:48 PM	5:58 PM
Tri-City Percussion	PIO	5:28 PM	А	5:48 PM	5:58 PM	6:08 PM
Sparta Indoor Percussion	PIO	5:38 PM	В	5:58 PM	6:08 PM	6:18 PM

Break (10 mins) 6:28 PM

Group Name	Division	Warm Up Time	Warm Up Zone	Transit to Performer Entry	Ready	Perform
Valley Christian HS	WSA	6:00 PM	Α	6:18 PM	6:28 PM	6:38 PM
Immortal Winds	WIO	6:07 PM	В	6:27 PM	6:37 PM	6:47 PM

Break (10 mins) 6:57 PM

Group Name	Division	Warm Up Time	Warm Up Zone	Transit to Performer Entry	Ready	Perform
Buchanan HS	PSW	6:25 PM	Α	6:47 PM	6:57 PM	7:07 PM
Saratoga HS World	PSW	6:36 PM	В	6:58 PM	7:08 PM	7:18 PM
Cupertino HS	PSW	6:47 PM	Α	7:09 PM	7:19 PM	7:29 PM
James Logan HS	PSW	6:58 PM	В	7:20 PM	7:30 PM	7:40 PM
Thesis	PIW	7:09 PM	А	7:31 PM	7:41 PM	7:51 PM

Break (18 mins) 8:02 PM

Critique (Directors and Staff Only) 8:20 PM

Awards 8:20 PM

Contest Ends 8:30 PM